Aan de slag voor website van Provincie Noord-Holland

vrijdag 04 november 2011

Sinds vorige week zijn we aan de slag voor de website van Provincie Noord-Holland in opdracht van Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB). 2 augustus j.l. is het officieel aangekondigd: uit de 7 geldige inschrijving is de keuze gevallen op Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB) dat samen met Maxdoro in de provincie invulling gaat geven aan het toeristisch positioneren van Provincie Noord-Holland.

Bij het verbeteren van de positionering zal veel gebruik worden gemaakt van online mogelijkheden zoals een interactieve website en social media waarop de zogenaamde ‘Ambassadeurs’ hun ervaringen kunnen delen. Maxdoro zal verantwoordelijk zijn voor het ontwerp en de realisatie van de nieuwe website op basis van het Sitecore Customer Engagement Platform. Dit alles in het kader van de opdracht voor de Toeristische Marketing & Promotie van Noord-Holland.

ATCB

ATCB is dé organisatie op het gebied van toerisme en congressen in de Metropool Amsterdam en omstreken. Door promotie, informatie, onderzoek en dienstverlening op maat stimuleert ATCB het toeristisch- en zakelijk bezoek naar de Metropool Amsterdam en creëert daarmee een sterke basis voor werkgelegenheid en welvaart in deze regio. ATCB initieert en stimuleert innovatie en productontwikkeling, voert wereldwijd marketing- en promotieactiviteiten uit door middel van o.a. campagnes en persreizen.

Provincie Noord-Holland

Noord-Holland is water en zee, strand en duinen, uitgestrekte polders en bollenvelden en heel veel bijzondere cultuurhistorie. De inwoners van deze prachtige provincie genieten daar van, maar ook toeristen weten de weg naar Noord-Holland te vinden. We zijn de provincie met de meeste toeristische overnachtingen en de belangrijkste watersportprovincie van Nederland. Recreatie en toerisme zijn belangrijk voor de Noord-Hollandse economie en voor de leefbaarheid van het platteland.

Maxdoro in toeristische markt

Door onze jarenlange ervaring in de Nederlandse toeristische branche zijn wij de expert om alle toeristische informatie op de juiste manieren aan de consument aan te bieden. Van Apps en Informatiezuilen tot Mobiele- en normale Websites met koppelingen met de Nationale Databank voor Toerisme, Recreatie en Cultuur (NDTRC), overal kunnen wij u bij helpen.

Neem contact met ons of onze klanten op om u te laten overtuigen van de kracht van Maxdoro in de toeristische markt.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

*
*
*
* = verplicht veld