De Gezond Genieten website is live

maandag 03 oktober 2011

Na 3 weken keihard te hebben gewerkt, is de gezond en genieten website voor de Achterhoek vorige week vrijdag live gegaan! Het zit precies in de planning want de website moest 1 oktober live gaan. De opdracht omvat het totale ontwerp en de realisatie van de website op basis van het Umbraco CMS.

De website “Gezond & Genieten” staat voor alles wat de Achterhoek rijk is. Heerlijk genieten van Achterhoekse dranken en gerechten, een verfrissende wandeling door de natuur of er gewoon even tussenuit, ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen tijdens een dagje uit, een weekendje weg of een vakantie. Deze website valt onder onze 5 jaar hosting en support voor Achterhoek.

Over Achterhoeks Bureau voor Toerisme

Achterhoeks Bureau voor Toerisme is de opvolger van de Streek-VVV Achterhoek, opgericht in 1952 door de plaatselijke VVV's in de regio om namens hen de marketing en promotie voor de Achterhoek te verrichten. Achterhoeks Bureau voor Toerisme, afgekort tot ABT is de toeristische marketingorganisatie voor de Achterhoek met een netwerk van onderliggende VVV's en hechte banden met de Achterhoekse gemeenten, Regio Achterhoek, provincie Gelderland en het toeristische bedrijfsleven in de Achterhoek.

Maxdoro in toeristische markt

Door onze jarenlange ervaring in de Nederlandse toeristische branche zijn wij de expert om alle toeristische informatie op de juiste manieren aan de consument aan te bieden. Van Apps en Informatiezuilen tot Mobiele- en normale Websites met koppelingen met de Nationale Databank voor Toerisme, Recreatie en Cultuur (NDTRC), overal kunnen wij u bij helpen.

Neem contact met ons of onze klanten op om u te laten overtuigen van de kracht van Maxdoro in de toeristische markt.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

*
*
*
* = verplicht veld