Lancering vernieuwde toeristische Rivierenland website

8
jun
2015

Het Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland is dé organisatie voor toerisme en recreatie in de regio Rivierenland. Zij hebben als doelstelling het bevorderen van bestedingen en werkgelegenheid in de toeristische sector middels het overdragen van betrouwbare en professionele kennis, ervaring en informatie aan het bedrijfsleven, overheid en consumenten.

Het bureau gaat digitale media nog beter inzetten om hun doelstelling te verwezenlijken. Samen met MaxdOro is de vernieuwde website Rivierenland.nl deze week gelanceerd; een website voor een betere klantbeleving.

Een totaaloplossing
Rivierenland.nl draait op een speciaal aangepaste implementatie van onze toeristische suite. De data (zoals POIs, routes en arrangementen) is namelijk afkomstig uit verschillende databronnen die nu zijn samengevoegd in één totaaloplossing. Alle toeristische informatie op zowel de eerde ontwikkelde Gelderse Routes als de vernieuwde Rivierenland website komen uit één en dezelfde database, zoals widgets en pagina's.

Betere klantbeleving
De website is er op gericht om de partners van RBT Rivierenland zo goed mogelijk te kunnen koppelen aan de bezoeker. Ook is het mogelijk om alle informatie te delen via social media of deze op te nemen in een eigen website.

De vernieuwde website is een gebruiksvriendelijke, volledig responsive, zeer gemakkelijk navigeerbare informatieve website die device-onafhankelijk is en locatie gebaseerde relevante informatie toont. Voornamelijk voor mobiele bezoekers kan hiermee een gepersonaliseerd aanbod van point of interests getoond worden.

Goede samenwerking
Dit jaar wordt het vijfde jaar van de samenwerking tussen MaxdOro en RBT Rivierenland voor hun online marketing en diverse toeristische websites en apps. Dankzij de openheid en het vertrouwen van RBT Rivierenland, wordt de samenwerking optimaal benut. De komende tijd zal MaxdOro ervoor zorgen dat de website verder geoptimaliseerd wordt om nog meer uit de doelstellingen van RBT Rivierenland te kunnen halen.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?