Maxmobi

Door de snel groeiende markt van smartphones zoals de iPhone en Google Android toestellen, tablets zoals de iPad en de daarbij behorende mobiele toepassingen is Maxmobi ontstaan. Maxmobi is een onderdeel van Maxdoro. Door onze jarenlange ervaring met het bedenken en realiseren van online oplossingen kunnen wij u een toepassing op maat leveren.

Maxmobi is gespecialiseerd in de ontwikkeling van mobiele toepassingen voor o.a. iPad en iPhone, BlackBerry en Android. Apps zijn niet alleen interessant voor Business-to-Consumer (B2C), maar ook voor Business-to-Employee(B2E) en Business-to-Business (B2B) oplossingen.

 

U kunt een mobiele toepassing inzetten om de consument nog beter te bereiken, maar een App kan ook uitermate geschikt zijn voor uw interne bedrijfsvoering. Het grote voordeel van een dergelijk apparaat is dat het gebruik niet ophoudt bij applicatie, er zijn talloze toepassingen te verzinnen die allemaal kunnen draaien op hetzelfde tablet. Tegenwoordig bevat nagenoeg elk mobiel toestel een camera en GPS module die locatie gebonden services mogelijk maakt. Een voorbeeld van een dergelijke toepassing is onze Nijmegen Handhaving App die gebruikt wordt door handhavers op locatie.

Of het nu gaat om een mobiele website of App, bij Maxmobi denken wij graag met u mee hoe u de mobiele markt kunt betreden.

Wilt u meer informatie over hoe een mobiele toepassing in uw situatie ingezet kan worden, kijk dan op onze speciale website gericht op mobiele applicaties: Maxmobi.nl of neem contact met ons op.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

*
*
*
* = verplicht veld