Diensten

waarde brengen door kennis te delen. Dat is waar we trots op zijn

Staff augmentation

De kracht van Maxdoro zit hem in kennis. Onze gedreven professionals, opgeleid in ons Mobile Academy, weten alles over technieken voor het ontwikkelen van mobiele apps, mobile data security, integraties met backend systemen, pentests (penetratietests), test automation, etc. Ook hebben zij een Agile mindset. Deze professionals stellen wij ter beschikking aan uw organisatie, individueel of in de vorm van een Team as a Service. Zowel intern, extern of als cross-team worden kennis en expertise door onze professionals aan uw organisatie overgedragen, toegepast en verankerd. De kennis blijft dus in uw organisatie behouden op het moment dat het project afgerond is. 

Lees meer

Team as a Service

Maxdoro stelt complete Agile teams beschikbaar aan bedrijven die zelf onvoldoende capaciteit, kennis en/of ervaring hebben in mobiele app ontwikkeling of Sitecore implementatie trajecten. Zo helpen wij uw organisatie te versnellen en te excelleren. Deze teams hebben een Agile mindset. Dit betekent een intensieve samenwerking, korte sprints, beperkte risico’s, grip en een ijzersterke focus. Verantwoordelijkheden worden samen gedragen en er is sprake van een grote betrokkenheid.

Lees meer

Maatwerk oplossingen

Maxdoro levert oplossingen die voldoen aan de wensen van de klant. De kennis van de digitale oplossingen en de ontwikkeltechnieken leiden tot een op maat gemaakte oplossing. Aan de klant-eis voor het beheersen van specifieke technieken, bijvoorbeeld Microsoft, Java, iOS, Android en Sitecore, kan worden voldaan. Maxdoro gebruikt bij maatwerk ontwikkelopdrachten een combinatie van Scrum, JIRA en T-Map.

Maxdoro's maatwerkoplossingen kunnen specifieke oplossingen zijn, op basis van onze producten. Ook leveren wij maatwerk op basis van Sitecore, native iOS, Android en Windows . 

Hieronder ziet u een aantal maatwerkprojecten, die wij hebben gerealiseerd voor onze klanten. 

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?