Driven to explore

We create, grow, expand and share mobile brains.

Over ons

Wij zijn een betrouwbare en ervaren mobile solution company met een Agile mindset. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe apps met bijpassende backend systemen voor slimme bedrijfsprocessen. Onze producten transformeren allerhande data naar waardevolle informatie, waardoor onze klanten effectiever en efficiënter functioneren en kunnen transformeren naar datamining organisaties. 

Mobile en Secure zijn onze kerncompetenties. Dit resulteert in native producten en maatwerk oplossingen van hoge kwaliteit die onze klanten helpen te innoveren en te transformeren. Onze klanten bevinden zich met name in de domeinen van de (semi-)overheid, (vastgoed)beheer, financiële instellingen, gezondheidszorg en veiligheid.  

Visie en Missie

Wij helpen onze klanten te transformeren naar datamining-organisaties waar processen effectiever, inzichtelijker en toegankelijker gemaakt zijn door het inzetten van onze kennis als dienstverlening of het gebruik van één of meerdere van onze producten.
Wij zijn ons ervan bewust dat dit niet alleen met technologie gerealiseerd kan worden. Het begint met onze mensen! De professionals achter Maxdoro, die samenwerken en oplossingen ontwikkelen om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te helpen realiseren. Met gedreven en gekwalificeerde professionals stellen we ons op als dé betrouwbare partner voor een prettige lange-termijnsamenwerking en willen wij innovatieve oplossingen creëren voor de beste digitale beleving.

Partners

Om u te voorzien van de beste digitale oplossingen heeft Maxdoro verschillende strategische partnerschappen gesloten met toonaangevende organisaties. Maxdoro streeft altijd de hoogste partnerstatus na en waarborgt de kennis over de producten en diensten van deze partners voor langere tijd. Op deze manier vormen de geboden oplossingen voor u een zekere investering.

Onze klanten

Binnen de aanpak van Maxdoro past een duurzame relatie met haar klanten. We vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers tevreden zijn en sturen in de samenwerking altijd op een optimaal resultaat.  Maxdoro beschikt over sterke referenties. We hebben samengewerkt in tal van aansprekende trajecten voor een groot aantal gereputeerde klanten.

Overheid & semi-overheid

Financiële instellingen

Gezondheidszorg

Vastgoed en Beheer

Productleveranciers & dienstverlening

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?