Driven to explore

We create a new efficiency

A new efficiency

Maxdoro is tech-bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van producten om processen efficiënter te maken. Dat doen wij voor bedrijven en instellingen in uiteenlopende sectoren. 

De wereld om ons heen verandert in een snel tempo. Dat zien wij ook bij Maxdoro. Daarom passen we onze producten en diensten continu aan. Wij zijn een deskundig team van ontwikkelaars, designers en strategen. Samen ontwikkelen wij intuïtieve en vooruitstrevende producten. Wij geloven namelijk in een wereld die vooruitgang boekt en daar dragen wij op onze eigen manier een steentje aan bij.

Mission

Voor onze klanten zijn wij een gids in deze snel veranderende wereld. Dankzij onze kennis worden Dankzij onze kennis worden processen binnen organisaties praktischer en inzichtelijker. Daarmee maken we ze klaar voor de wereld van nu en die van de toekomst.

Om deze transformatie mogelijk te maken hebben we een aantal platforms ontwikkeld. Dit zijn complexe applicaties met bijpassende backend-systemen. Deze zijn ontwikkeld door deskundige developers, die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiele technologie.

Door de focus te leggen op de ontwikkeling van onze medewerkers, klanten en producten, kunnen we voorop blijven lopen in een branche die constant is beweging is. Zo blijven wij de betrouwbare, daadkrachtige en ervaren partner die u nodig heeft.

 

Producten

Onze producten zijn er om processen binnen organisaties en bedrijven efficiënter te laten werken. InSZicht biedt overheidsinstellingen en gemeenten hulp bij het handhavingsproces. Met Incontrol krijgen organisaties en de controle terug over hun dagelijkse processen. De eLabgids is een publicatieplatform voor referentiewaarden, protocollen, nieuws en contacten in het lab.

Klik hier om meer te leren over onze producten.

Consultancy

Veranderingen doorvoeren binnen uw organisatie kan een lang en ingewikkeld proces zijn. Daarom bieden wij bij Maxdoro een helpende hand. Naast het leveren van onze producten, bieden wij een full-service-oplossing waarbij wij uw organisatie helpen bij het efficiëntieproces. Daarmee haalt u de kennis en expertise die wij bij Maxdoro beschikken zelf in huis.

Klik hier om meer te leren over onze consultancy-diensten.

Onze klanten

Veel klanten in uiteenlopende vakgebieden hebben al gebruik gemaakt van de producten en diensten van Maxdoro. Zij hebben al kennis gemaakt met onze aanpak waarbij we een duurzame relatie opbouwen. Wordt u de volgende? Bekijk welke bedrijven en organisaties u voorgingen.

Overheid & semi-overheid

Commerciële en niet-commerciële instanties

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?