Driven to explore

We create, grow, expand and share mobile brains.

Over ons

Maxdoro is dé betrouwbare en ervaren Nederlandse partner voor digitale bedrijfsoplossingen met een agile mindset. Wij zijn gespecialiseerd in native apps voor iOS, Android en Windows en mobile security. 

Mobile & Secure zijn onze kern competenties. Dit resulteert in producten en maatwerk oplossingen van hoge kwaliteit die onze klanten helpen te versnellen, te professionaliseren, te digitaliseren en te transformeren. Onze klanten bevinden zich met name in de domeinen (semi-)overheid, (vastgoed)beheer, gezondheidszorg, veiligheid, verzekeringen, financiële instellingen en toerisme.  

Visie en Missie

We zijn ons ervan bewust dat bedrijfswaarde niet alleen met technologie gerealiseerd kan worden. Het begint met mensen: professionals die samenwerken om door te dringen tot het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen en de oplossingen te ontwikkelen die het beste aan deze doelstellingen tegemoetkomen.

Samen met u willen we innovatieve oplossingen voor de beste digital experience creëren, die aansluiten op uw behoeftes en een aanzienlijke verbetering geven aan uw bedrijfsprocessen. Met gekwalificeerde professionals stellen we ons op als dé betrouwbare partner voor een prettige lange-termijn samenwerking.

Wij staan voor de beste oplossing en dienstverlening. Dit is waar onze klanten op mogen rekenen.

Partners

Om u te voorzien van de beste digitale oplossingen heeft Maxdoro verschillende strategische partnerschappen gesloten met toonaangevende organisaties. Maxdoro streeft altijd de hoogste partnerstatus na en waarborgt de kennis over de producten en diensten van deze partners voor langere tijd. Op deze manier vormen de geboden oplossingen voor u een zekere investering.

Onze klanten

Binnen de aanpak van Maxdoro past een duurzame relatie met haar klanten. We vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers tevreden zijn en sturen in de samenwerking altijd op een optimaal resultaat.  Maxdoro beschikt over sterke referenties. We hebben samengewerkt in tal van aansprekende trajecten voor een groot aantal gereputeerde klanten.

Overheid & semi-overheid

Gezondheidszorg

Productleveranciers & dienstverlening

Vastgoed en Beheer

Toerisme

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?