Maxdoro. Maximum Value

waarde brengen door kennis te delen. Dat is waar we trots op zijn

Over ons

Maxdoro is dé betrouwbare en ervaren Nederlandse partner voor digitale bedrijfsoplossingen met een agile mindset. Wij zijn gespecialiseerd in data-secured apps voor iOS, Android en Windows. 

Mobile & Secure zijn onze kern competenties. Dit resulteert in data-safe producten en maatwerk oplossingen van hoge kwaliteit die onze klanten helpen te versnellen, te professionaliseren en te transformeren. Onze klanten bevinden zich met name in de domeinen (semi-)overheid, (vastgoed)beheer, gezondheidszorg, veiligheid, verzekeringen, financiële instellingen en toerisme.  

Visie en Missie

De kracht van Maxdoro zit hem in kennis. Onze professionals leiden wij intern op in ons App Academy. Daar dragen we kennis op een effectieve manier over en delen we ervaringen. Zo inspireren we elkaar. Met deze kennis en energie bouwen we samen aan onze producten. Dat levert waardevolle kennis, ervaring en expertise op die we ook buiten Maxdoro inzetten door producten en diensten van hoge kwaliteit op maat te leveren bij de klant en door samen te werken met de klant. Individueel of in de vorm van een Team as a Service. Zo wordt kennis direct toegepast, overgedragen en verankerd in de organisatie van de klant.

 

 

Maxdoro bouwt al zo’n 10 jaar mobiele apps. We werken continue aan onze native producten InSZicht, Inpsect4All en eLabgids, die we dedicated doorontwikkelen  Ook bouwen we intelligente mobiele maatwerk oplossingen voor gerenommeerde organisaties.

De mobiele app kennis die we daarmee opdoen delen we in de Maxdoro App Academy. Kennis in de vorm van skills, expertises, innovaties, technologieën en trends op het gebied van mobiele app ontwikkeling. In de Maxdoro App Academy, die overigens ook deels toegankelijk is voor onze klanten, ontwikkelen we dus Mobile Brains.  

Deze kennis, deze mobile brains, delen we niet alleen met maar ook bij onze klanten. Sharing Knowledge. Onze mobile professionals worden ingezet bij grote organisaties om kennis toegepast en dedicated over te dragen en tevens te verankeren in de organisatie van de klant. Zowel individueel als in de vorm van een Team as a Service. Zo helpen we onze klanten te versnellen en te transformeren.

We create, grow, expand and share mobile brains. Maxdoro.

Partners

Om u te voorzien van de beste digitale oplossingen heeft Maxdoro verschillende strategische partnerschappen gesloten met toonaangevende organisaties. Maxdoro streeft altijd de hoogste partnerstatus na en waarborgt de kennis over de producten en diensten van deze partners voor langere tijd. Op deze manier vormen de geboden oplossingen voor u een zekere investering.

Onze klanten

Binnen de aanpak van Maxdoro past een duurzame relatie met haar klanten. We vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers tevreden zijn en sturen in de samenwerking altijd op een optimaal resultaat.  Maxdoro beschikt over sterke referenties. We hebben samengewerkt in tal van aansprekende trajecten voor een groot aantal gereputeerde klanten.

Overheid & semi-overheid

Gezondheidszorg

Productleveranciers & dienstverlening

Vastgoed en Beheer

Toerisme

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?