Stage @ Maxdoro

ontdek je 'Drive to Explore'!

Vacatures stage

Bij Maxdoro wordt je elke dag opnieuw uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De sfeer is open, de lijnen zijn kort, de mentaliteit is Agile en de kennis... die delen we! Hierdoor is de leercurve stijl en groeit het resultaat. Zowel van onze mensen, van onze producten als van onze klanten. Lijkt je dit wat? Bekijk dan snel onze stage plaatsen.

Staat jouw vacature er niet bij, maar ben je er van overtuigd dat jouw skills en passies matchen met onze drive? Neem dan contact met ons op per e-mail of bel naar 033 462 77 07.

 

 

Development stage

In ons (app) development team is geen dag hetzelfde. Als (app) ontwikkelaar maak je elke dag opnieuw mooie dingen en wordt je continu uitgedaagd en verrijkt met nieuwe kennis op het gebied van mobiele app ontwikkeling en web technologie. We durven zelfs te zeggen “we create, grow and expand mobile brains”. Willen jouw mobile brains ook groeien? Kom dan stage lopen bij Maxdoro en bekijk onderstaande stage plaatsen.

Onze vacatures:

Overige stages

Onze (web)applicaties, kennis en dienstverlening helpen organisaties te versnellen en te transformeren. Dat vertellen we graag aan de wereld door middel van persoonlijk contact, websites en de social media kanalen van onze producten. We luisteren naar onze klant en spelen in op hun behoeften door het verbeteren van onze producten. Ook ondersteunen we onze klanten door middel van goede service, persoonlijk contact en duidelijke video's. Spreekt dit je aan? Bekijk dan snel onze vacatures!

Onze vacatures:

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?