Apps & Professionals

wij bouwen apps en leveren mobile professionals

Wij bouwen apps en delen deze kennis

Wij van Maxdoro, bouwen apps. Dat doen we goed en dedicated sinds 2010. We leveren zowel maatwerk als native producten. Onze native producten Inspect4AllInSZicht en eLabgids digitaliseren, versnellen en transformeren bedrijfsprocessen.

Deze expertise zetten we ook in bij bedrijven. Bedrijven die willen groeien in kennis en ontwikkeling. Ook dat doen we goed, dedicated en bovendien Agile. Onze mobile professionals delen onze kennis door intensief samen te werken en zo te verankeren in uw organisatie.

Waarde brengen door kennis te delen, dat is waar we trots op zijn.

Team as a ServiceDetachering

De beste oplossing en dienstverlening

Wij zijn ons ervan bewust dat bedrijfswaarden niet alleen met technologie gerealiseerd kunnen worden. Het begint met mensen: professionals die weten en helpen uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Samen met ons gekwalificeerde professionals stellen we ons op als dé betrouwbare partner voor een prettige, lange termijn samenwerking. Wij staan voor de beste oplossing en dienstverlening. Dat is waar onze klanten op kunnen rekenen. 

PRODUCTEN

Naast op maat gemaakte web en mobile applicaties biedt Maxdoro ook een aantal passende digitale producten voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen. Onze klanten bevinden zich met name in de domeinen (semi-)overheid, (vastgoed)beheer, gezondheidszorg, veiligheid, verzekeringen en financiële instellingen.  

Inspect4AlleLabgidsInSZicht

Scrum voor een beter projectresultaat

Software ontwikkelen is een ingewikkeld proces. Wij snappen dat u als klant graag grip op het project wilt houden, zonder te verdwalen in een technisch doolhof. Als ontwikkelaar willen wij er zeker van zijn dat we realiseren wat u voor ogen heeft. Daarom werken wij graag met de projectmethode Scrum voor een beter projectresultaat.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?