Umbraco

“Umbraco is the user friendly open source .Net CMS you hoped existed.” – Umbraco

Ervaren Umbraco specialist

Al bijna een decennium lang zijn wij bezig met het ontwerpen en bouwen van talloze websites op basis van het Umbraco CMS. Organisaties als Gemeente Nijmegen, Politie, Erasmus MC en Radboud Universiteit maken al jaren gebruik van onze Umbraco expertise.

Umbraco CMS

Umbraco is een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en objectgeoriënteerd open source CMS gebaseerd op Microsoft ASP.Net technologie. Belangrijke kenmerken van Umbraco zijn de flexibiliteit en het eenvoudige beheer van content, zodat uw medewerkers er snel mee aan slag kunnen. Het betrouwbare CMS wat onder meer wordt gebruikt door grote merken als Funda, Heinz en Peugeot kan ingezet worden voor websites en intranetten van alle formaten. Een actieve community van vele .NET ontwikkelaars wereldwijd houdt zich dagelijks bezig met de ontwikkeling van het stabiele content management systeem en de vele uitbreidingen.

Umbraco training

Regelmatig ontvangen we verzoeken over hoe het Umbraco CMS is ingericht en hoe men hier het beste mee om kan gaan. Daarom biedt Maxdoro training op maat op uw locatie. We vertellen niet alleen hoe de software werkt, maar ook hoe uw organisatie de software het beste kan gebruiken. Zo maken wij uw organisatie elke dag slimmer.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?