Werken bij Maxdoro

waarde brengen door kennis te delen. Ook jij.

Werken bij Maxdoro betekent werken in een leuk team aan leuke projecten en vooral: verrijkt worden. We verrijken je met kennis, ervaring en inspiratie op het gebied van mobiele app ontwikkeling. On-the-job én in het Maxdoro App Academy. Deze verrijking geef je door. Via jou naar onze producten en onze klanten. Zo ontstaat er een win-win-win situatie waar ook jij van profiteert. Bij Maxdoro noemen we dat ‘quartaire arbeidsvoorwaarden’. Ze zijn niet zichtbaar, maar wel voelbaar. En vooral vermenigvuldigbaar. Deze energie levert een opwaartse spiraal die motiveert en inspireert om meer en meer te verrijken en te groeien. Precies dat verklaart de groei en het succes van Maxdoro. Als organisatie en als werkgever. En daar profiteren we allemaal van. Jij, wij en onze klanten.

 

“Werken bij Maxdoro betekent groeien door uitgedaagd te worden.
Zowel professioneel als persoonlijk.”
Marloes Craenen, Marketingcommunicatie Adviseur bij Maxdoro

Maxdoro

De naam Maxdoro omschrijft onze drive: Maximaal gaan voor Goud. Maximale waarde brengen en het hoogst haalbare bereiken. Voor, of samen met de klant. Werken bij Maxdoro betekent dan ook iedere dag met volle energie werken aan uitdagende projecten. Met aansprekende opdrachtgevers, leuke collega's, goede arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

Maxdoro App Academy

Ons App Academy is een kennis academy in digitale informatietechnologie. In dit academy delen en vermenigvuldigen we kennis. Door kennis te delen, elkaar te inspireren en met elkaar te sparren, wordt het meer. Groeit jouw kennis en de kennis van de rest van het team. De kennissynergie die zo ontstaat maakt je in no-time professional in je vakgebied.

Ons App Academy bestaat uit:

 • Trainingen
 • On job coaching en training
 • Inspiratiesessies / hackathon
 • TopTalent Programma

Bij Maxdoro is altijd ruimte voor ambitieuze en gedreven professionals die waarde brengen en mee willen liften in de opwaartse spiraal van dit bedrijf. Professionals, onder andere op het gebied van mobiele app ontwikkeling en data security, die net zo hongerig zijn naar kennis als wij.

Voel jij je aangetrokken tot wat wij doen en hoe we dat doen? Bekijk dan onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar onze recruitmentafdeling, via sollicitatie@maxdoro.nl. Of bel naar 033 462 77 07.

Native iOS Developer (32-40 uur)

Ben jij die slimme en enthousiaste iOSApp Ontwikkelaar met honger naar nog meer kennis en uitdagingen, die graag werkt bij een snel groeiend bedrijf? Een bedrijf dat continue nieuwe kansen en mogelijkheden ziet en daar ook graag in investeert? Kom dan werken bij Maxdoro!

Native iOS Developer (32-40 uur)

Android Developer (32-40 uur)

Ben jij de Native App Developer die barst van toffe en klantrechte oplossingen, die op zoek is naar een uitdagende rol binnen een van de meest innoverende mobile agencies van Nederland?
Dan is dit jouw nieuwe baan!

Lees meer

Mobile Productontwikkelaar (32-40 uur)

Maxdoro ontwikkelt succesvolle native mobiele apps sinds 2008. Momenteel zijn wij op zoek naar versterking voor ons App-ontwikkeling team voor de realisatie van iOS en Android mobiele applicaties. Ben je geïnteresseerd? Lees dan verder. 

Lees verder

Productontwikkelaar .NET (32-40 uur)

Als Productontwikkelaar .NET werk je nauw samen met het product team (o.a. Product owner, Scrum master, andere Productontwikkelaars, en testers) om onze producten succes te maken.

Lees verder

Junior Consultant Product

Wil je meegroeien met een snel groeiend bedrijf die gespecialiseerd is in native app ontwikkeling? Beschik je over goede communicatie talent en wil je deel uitmaken van een succesvol, dynamisch en vooruitstrevend team? Dan is dit je kans!

Junior Consultant Implementatie

Stagiair(e) Developer

Wij zijn op zoek naar Stagiair(e) Developer die een bijdrage wil leveren aan het uitbouwen van het succes van onze opdrachtgevers.

Stagiair(e) app developer

We zoeken een enthousiaste, flexibele student met interesse voor mobiel, voor realisatie van een nieuwe mobiele smartphone/tablet applicatie. Ervaring in de ontwikkeling van software en affiniteit met mobiele platformen is een pre.

Lees verder

Stagiair(e) Online Marketeer

Ben jij een student die minimaal 2 jaar een relevante HBO studie heeft gevolgd, bijvoorbeeld Digitale Communicatie, Communication & Multimedia Design, Interaction Design of een andere opleiding op het gebied van interactie en vormgeving? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

Stagiair(e) Online Video

Ben jij de creatieve online video stagiair die we zoeken? Lees dan verder.

Arbeidsvoorwaarden

Onze medewerkers bepalen het succes van de onderneming. Dat succes is direct afhankelijk van hún kwaliteiten, initiatief en toewijding. Wij vinden het belangrijk om aantrekkelijk te zijn en te blijven voor huidige en toekomstige medewerkers. Voor de volledigheid onderstaand onze arbeidsvoorwaarden nog even op een rijtje:

 • Prima salaris, passend bij je leeftijd, opleiding en werkervaring.

 • 26 vakantiedagen.

 • Wij vinden dat je oudedag voorziening goed geregeld moet zijn. Daarom vergoeden we 50% van de pensioenpremie op basis van onze collectieve pensioen.

 • Afhankelijk van je functie kunnen we afspraken maken over variabele componenten in de beloning. We spreken in dat geval haalbare doelstellingen af waar een beloning aan gekoppeld is.

 • Afhankelijk van je functie krijg je een leaseauto ter beschikking. Deze auto mag je ook privé gebruiken. De bijgeleverde tankpas wordt gebruikt op basis van fair use.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

 • Vergeet uw naam niet
 • E-mailadres is verplicht
 • Waarmee kunnen we u helpen?