OCR

Afstudeerstage Optical Character Recognition (OCR)

Ben jij een student met een passie voor software en mobile development? Wil jij tijdens je afstudeerstage jezelf blijven ontwikkelen? Dan zijn we bij Maxdoro op zoek naar jou!

Voor ons product Incontrol zijn we op zoek naar een technische student die voor zijn afstudeeropdracht onderzoek wil doen naar Optical Character Recognition (OCR)

Wie zijn wij?

Maxdoro is een tech-bedrijf waar de focus ligt op mobile development. We zijn innoverend en altijd opzoek naar vernieuwing binnen onze producten. Dit doen we met een professioneel team van app ontwikkelaars, programmeurs en software engineers. We hebben vestigingen in Amersfoort en Eindhoven.

Wat is Incontrol?

Incontrol is het Codeless Platform voor business processen. Een van de core features van het platform zijn digitale formulieren. Om het gebruik van de formulieren-functie in Incontrol te stimuleren, willen wij onderzoeken hoe we voor deze feature OCR kunnen inzetten. Hier ga jij tijdens je afstuderen onderzoek naar doen. Hoe kan een gebruiker met zijn smartphone en OCR een papieren formulier omzetten naar een digitaal formulier?

Wie ben jij?

Jij bent ambitieus, nieuwsgierig en wil jezelf continu blijven verbeteren. Je hebt een passie voor technologie en weet dit te vertalen in je werk. Je kan goed samenwerken met anderen, maar weet ook hoe je zelfstandig kan gaan. Daarnaast volg je een ict-opleiding en heb je kennis van mobile development.

Dit bieden wij jou

• De volledige ruimte om jouw afstudeeronderzoek succesvol af te ronden
• Leuke collega’s om mee te sparren
• Goede begeleiding van Senior Developers
• Nuttige trainingen en kennissessies
• Een betrokken team dat dagelijks samen luncht en op vrijdagmiddag borrelt

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je reactie met CV naar sollicitatie@maxdoro.nl, t.n.v. Marieke Arendsen. Voor meer informatie over de stage kun je een e-mail sturen of bellen naar 033 462 77 07.

stuur nu je motivatie

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?