Front-end Developer

Heb jij front-end ervaring en ben jij elke dag opnieuw nieuwsgierig naar nog betere code voor font-end functionaliteiten? Denk jij automatisch vanuit de eindgebruiker en ga je voor de beste en meest gebruiksvriendelijke oplossing? Wil jij werken bij een mobile agency in de regio Utrecht (Amersfoort) met een persoonlijke sfeer? Kom dan werken bij Maxdoro!

Over Maxdoro

Maxdoro is een betrouwbare, ervaren en snelgroeiende Nederlands ‘mobile company’ met een Agile mindset. We zijn ‘driven to explore' en gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van native, mobile datacollecting-apps met slimme, bijpassende backend oplossingen. Onze producten en professionals helpen onze klanten te transformeren, te excelleren en te groeien. Onze kantoren zijn gesitueerd in Amersfoort en Eindhoven.

Trots op onze mensen

We zijn ons ervan bewust dat bedrijfsdoelstellingen niet alleen door technologie kunnen worden gerealiseerd. Het begint met onze mensen: de professionals achter Maxdoro die samen oplossingen ontwikkelen om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te helpen realiseren. Daarom zijn we in de eerste plaats trots op ons team: enthousiaste ontwikkelaars die onze klanten faciliteren in onmisbare data, potentiele omzetgroei en effectief en efficiënt werken.

Kennis delen

In deze snel veranderende wereld draait alles om kennis en ervaring. Daarom delen we onze kennis over app ontwikkeling met (young) professionals en onze klanten in de Maxdoro App Academy in de vorm van workshops, inspiratiesessies, hackathons trainingen en toptalentprogramma's.

Wat je gaat doen bij Maxdoro

Bij Maxdoro ga je participeren in de ontwikkeling van onze eigen producten of de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor diverse interessante klanten. Je bent betrokken bij en draagt bij aan het gehele innovatieproces, van de eerste schets tot de presentatie van een prototype. Je ontwikkelt user interfaces en maakt daarbij gebruik van de nieuwste technologie. Je zorgt ervoor dat het proces professioneel verloopt; testen, bouwen en beoordelen. Je gaat deel uitmaken van een agile team en daar weet je uitstekend mee om te gaan. Je gaat werken vanaf onze kantoor in Amersfoort, of bij een van onze klanten.

Als frontend developer ga je in verschillende gedreven scrumteams werken aan de technische realisatie van web en mobiele applicaties. Binnen deze scrumteams ben je onder andere medeverantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van creatieve en mooie oplossingen voor onze eigen producten of de producten van onze klanten.

Jouw ideale werkomgeving is innovatief, collaboratief en agile. Je neemt je vak serieus en wilt werken met collega’s die hetzelfde enthousiasme delen. Je wilt je blijven ontwikkelen en jouw vaardigheden nóg beter beheersen en uitbreiden. Daarnaast vind je het leuk om jouw kennis en ervaringen met je collega’s te delen en te leren van elkaar. In uitdagingen ben je een doorbijter: je zoekt door tot de beste passende oplossing gevonden is. Tot slot vind je het leuk om te werken voor een bedrijf dat trots is op “waarde brengen door kennis te delen”.

Jij hebt

 • minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring als Front-end Developer;
 • goede kennis van HTML5, CSS3, Javascript en JQuery;
 • ervaring met AngularJS en GiT is een pré;
 • een goede beheersing van meerdere JavaScript frameworks en de bijbehorende tools om te bouwen, testen en ontwikkelen;
 • kennis van Backend programmeren;
 • een passie voor User Experience;
 • talent om vanuit gebruikersoogpunt naar software te kijken;
 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • ervaring in de ontwikkeling van mobiele applicaties is een pre;
 • kennis van Agile testing of Continous Integration of DevOps is een pré;

Dit bieden wij jou

 • een goed salaris passend bij jouw werkervaring en verantwoordelijkheden, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenvoorziening;
 • regelmatig vakgroep dagen over de ontwikkelingen binnen app development, security, etc.;
 • jaarlijks opleidingsplan om je kennis te inventariseren en om in je kennis te kunnen investeren;
 • een uitdagende en dynamische werkomgeving;
 • volop ruimte voor ontplooiing, zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied;
 • een goed pakket om van te profiteren: laptop of dekstop (keuze in overleg), leaseauto, 26 vakantiedagen enz.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je reactie met CV naar sollicitatie@maxdoro.nl, t.n.v. Marieke Arendsen. Voor meer informatie over de vacature kun je een e-mail sturen of bellen naar +31 33 462 77 07.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

 • Vergeet uw naam niet
 • E-mailadres is verplicht
 • Waarmee kunnen we u helpen?