(Afstudeer)stage Online Marketing

Stage- of afstudeeropdracht

Over Maxdoro

Maxdoro is een technologiebedrijf dat werkt aan de toekomst van efficiëntie. Wij weten wat er nodig is om processen binnen organisaties te verbeteren. Dat doen we door de laatste technologische trends voor onze klanten om te zetten in gebruiksvriendelijke en innoverende apps. Als koploper in de Nederlandse markt creëren we toekomstbestendige oplossingen voor bedrijven, organisaties en (semi-) overheden.

Bij Maxdoro werken vakmensen met een passie voor mobiele technologieën. In overleg met onze klanten bieden zij oplossingen, trainingen en advies. Door de focus te leggen op de ontwikkeling van onze medewerkers en producten kunnen we voorop blijven lopen in een sector die constant in beweging is. Zo kunnen wij onze klanten efficiënter en slimmer laten werken.

De opdracht

Binnen Maxdoro krijg jij een grote rol op je voor het bedenken, uitvoeren en monitoren van de online marketing en communicatie. Jij als student hebt een frisse blik vanuit je studie en je persoonlijke interesses. Je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media en online communities in het algemeen. Daag ons maar uit met jouw ideeën hoe we het beste kunnen communiceren.

Doel van deze opdracht is te zorgen voor online marketing en social media campagnes die gaat bijdragen aan de naamsbekendheid van (een van) onze producten. Maar nog belangrijker dan de naamsbekendheid is dat het uiteindelijke gebruik van deze product(en) fors gaat toenemen (in aantallen en licenties).

Jij krijgt veel vrijheid voor het uitdenken en het daadwerkelijk uitvoeren van de online marketingacties. Laat je creativiteit de vrije loop door in te zoomen op de volledige customer journey. Alle mogelijke kanalen zoals Google Adwords, Facebook, Instagram, Twitter, zoekmachine marketing, mailinglijsten en websites staan tot je beschikking.

Dit bieden wij jou:

  • goede begeleiding door ervaren professionals;
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen en je voorkeuren te ontdekken;
  • een goede stagevergoeding;
  • een goede basis voor je toekomstige carrière.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse, vragen, of wil je de invulling van de opdracht iets aanpassen? Neem dan contact met ons op. Niets is ons te gek! Stuur je vraag, reactie en/of CV naar sollicitatie@maxdoro.nl, t.n.v. Marieke Arendsen of bel naar +31 33 462 77 07.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?