Stage opdrachten @ Maxdoro

ontdek je 'Drive to Explore'!

Afstudeeropdrachten en onderzoekstages

De ultieme uitdaging voor jouw afstudeeropdracht vind je bij Maxdoro. Niet voor niets zijn we driven to explore: gedreven om het beste uit onszelf te halen. We kijken daarom samen naar wat jij wilt leren en gaan voor het maximaal haalbare. Jouw ontwikkeling staat centraal en je krijgt bij ons precies die uitdaging en begeleiding die je nodig hebt voor jouw toekomstige, succesvolle loopbaan. Lijkt je dat wat? Bekijk dan snel onze stage-opdrachten hieronder.

Staat jouw stage-opdracht er niet bij, maar ben je er van overtuigd dat jouw skills en passies matchen met onze drive? Neem dan contact met ons op per e-mail of bel naar 033 462 77 07.

 

Maxdoro biedt meeloop-afstudeer- en onderzoekstages aan.

Stage-opdrachten

Ben jij 4e jaars student HBO Technische Informatica of ICT en ben je op zoek naar een boeiende stage-opdracht die je uitdaagt en tegelijk interessant maakt voor de arbeidsmarkt? Voer dan je stage-opdracht uit bij Maxdoro. Bekijk de openstaande opdrachten hieronder. Staat jouw stage-opdracht er niet bij maar heb je een geniaal idee dat voor beide partijen interessant kan zijn? Neem dan contact met ons op en daag ons uit!

Onze vacatures:

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?