Staff Augmentation

van agile mobile professionals

Staff Augmentation

Soms heeft u als Teammanager of Product Owner behoefte aan tijdelijke expertise in app ontwikkeling. Omdat er een app project van de grond moet komen waar onvoldoende know-how en capaciteit voor beschikbaar is, bijvoorbeeld. Met ons specialisme op het gebied van het ontwikkelen van native mobile applications en 6 jaar solide ervaringen daarvan, is Maxdoro een van de beste bedrijven in Nederland die u staff augmentation van Mobile Developers kan bieden. Wij beschikken over goed opgeleide, professionele, Nederlandse App developers die kennis brengen én verankeren in uw organisatie.

De kracht van Maxdoro zit hem in kennis. Onze gedreven professionals, opgeleid in onze eigen App Academy, weten alles over native app ontwikkelingen, mobile data security, integraties met backend systemen, pentest (penetratietest) en automated testing. Ook hebben zij een agile mindset. Onze professionals stellen wij tevens ter beschikking aan uw organisatie. Individueel of in de vorm van een Team as a Service, samengesteld uit een Scrum Master, Mobile Architect, Mobile Marketeer, Security Advisor, Android developer, iOS developer, Functional Tester en/of Test-automation Engineer. Zowel intern, extern als cross-team wordt de kennis en expertise van onze professionals in uw organisatie toegepast, overgedragen en verankerd. De kennis blijft dus in uw organisatie achter op het moment dat het project klaar is. 

Goede native mobiele ontwikkelaars zijn schaars. Het inzetten van onze experts bij klanten zien wij als een logische stap in het nastreven van ons doel: maximale waarde brengen door kennis te delen. 

 

 

 

Kennis Integratie

Het doel van onze professionals is waarde in uw organisatie brengen door kennis te delen, direct toe te passen, over te dragen op de medewerkers en zo te verankeren in uw organisatie. Dat doen ze door leren, inspireren en presteren te combineren. Hoe?


 

Learning on the job (70%)

Teammembers werken met en naast elkaar. Maxdoro professionals zitten letterlijk naast uw medewerkers uit verschillende disciplines, om de hoe en waarom van bedrijfsprocessen werkelijk te begrijpen en kennis specifiek en toegepast over te dragen.

Coaching on the job (20%)

Maxdoro stelt op verzoek een Agile Coach beschikbaar die de Product Owner ondersteunt en het agile team coacht. Ook brengt deze coach regelmatig in kaart wat er waar nog moet gebeuren en welke kennis nog geïntegreerd dient te worden om uiteindelijk op eigen kracht verder te kunnen.

Indien gewenst blijft de agile coach na afloop van het traject aan de zijlijn beschikbaar voor raad en een spiegel.

Training en Cursussen (10%)

Kennis wordt ook overgedragen door middel van trainingen en cursussen. Zowel technische kennis als kennis over agile werken. Trainingen worden zoveel mogelijk verzorgd door de Agile Coach en de Lead Developer van Maxdoro.

Team as a Service

Maxdoro stelt complete agile teams beschikbaar aan bedrijven die zelf onvoldoende capaciteit, kennis en/of ervaring hebben in mobile app ontwikkeling of Sitecore implementatie trajecten. Zo helpen wij uw organisatie te versnellen en te excelleren. Dit heet Team as a Service.

"Maxdoro’s Teams as a Service werken als kenniskathalysator.
Ze injecteren waarde in uw organisatie door kennis en expertise te delen, over te dragen,
toe te passen en te verankeren." Tjeerd Hagen, Principal Consultant Maxdoro.

Deze teams hebben een Agile mindset. Dat betekent een intensieve samenwerking, korte sprints, beperkte risico’s, grip en een ijzersterke focus. Verantwoordelijkheden worden samen gedragen en er is sprake van een grote betrokkenheid. Dit heeft een positieve uitwerking op persoonlijke kwaliteiten, creativiteit en de teamspirit van een afdeling. 

Onze Agile Teams werken met Jira Software, wat overzicht en inzicht geeft in de voortgang van (deel)projecten. Per bedrijf en project wordt er gekeken welke Agile methode het beste past; Scrum, Kanban, een mix daarvan of een ander vorm die past bij een organisatie.

De Agile aanpak van het Maxdoro Team as a Service levert ook:

 • Test Driven Development
  Door eerst requirements op te stellen en ‘user story based tests’ te maken en dan pas de code te schrijven, ontstaat er tijd, vertrouwen en focus bij de ontwikkelaar.
 • Automated Testing
  Een automatisch proces, ontwikkeld met Cucumber software, maakt snelle geautomatiseerde (regressie)tests mogelijk.
 • Continuous Improvement en Integration
  Door de scope van deelprojecten te verkleinen, wordt het mogelijk om snelle en dagelijkse te builden en te deployen. Nieuwe inzichten en aanpassingen kunnen hierdoor snel gefixt en ge-upload worden naar de productie server.

Alles begint met een eerste stap. Maxdoro denkt in deze stap vrijblijvend met u mee in uw detachering vraagstuk: wat moet er gebeuren, waar ligt uw behoefte of focus en wat is hiervoor nodig? Met uw goedvinden maken we een plan van aanpak en stellen wij expert(s) uit ons team aan u voor die volgens ons geknipt zijn voor uw project en goed passen in uw organisatie. 


Waarde brengen door kennis te delen. Dat is waar we trots op zijn.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

 • Vergeet uw naam niet
 • E-mailadres is verplicht
 • Waarmee kunnen we u helpen?