Test Automation Engineer

Is automated testen helemaal jou ding? Heb jij de skills, de brains, de kennis en de ervaring huis om zowel onze eigen apps met backend systemen als die van onze klanten (grotendeels) automatisch te testen? Weet jij bijvoorbeeld welke test frameworks en/of software het beste passen bij welk platform en (dus) bij Maxdoro? Wordt dan onze Test Automation Engineer!

Over Maxdoro

Maxdoro is een betrouwbare, ervaren en snelgroeiende Nederlands ‘mobile company’ met een Agile mindset. We zijn ‘driven to explore' en gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van native, mobile datacollecting-apps met slimme, bijpassende backend oplossingen. Onze producten en professionals helpen onze klanten te transformeren, te excelleren en te groeien. Onze kantoren zijn gesitueerd in Amersfoort en Eindhoven.

Trots op onze mensen

We zijn ons ervan bewust dat bedrijfsdoelstellingen niet alleen door technologie kunnen worden gerealiseerd. Het begint met onze mensen: de professionals achter Maxdoro die samen oplossingen ontwikkelen om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te helpen realiseren. Daarom zijn we in de eerste plaats trots op ons team: enthousiaste ontwikkelaars die onze klanten faciliteren in onmisbare data, potentiele omzetgroei en effectief en efficiënt werken.

Kennis delen

In deze snel veranderende wereld draait alles om kennis en ervaring. Daarom delen we onze kennis over app ontwikkeling met (young) professionals en onze klanten in de Maxdoro App Academy in de vorm van workshops, inspiratiesessies, hackathons trainingen en toptalentprogramma's.

Binnen Maxdoro werk je met een Agile mindset nauw samen met je team. Dat levert een steile leercurve op. De kennis en expertise die we continu voeden en uitbreiden, geven we door aan bedrijven in de vorm van een ‘Team as a Service’ (TAAS). Bij Maxdoro werken we dus zowel intern, extern als cross-team samen met, voor en bij onze opdrachtgevers. Ons kantoor bevindt zich in Amersfoort.

De functie

Al onze native iOS en Android apps, alsmede de backend systemen kunnen naar ons inzicht grotendeels automatisch getest worden. Daarom zoeken wij een Test Automation Engineer die zowel onze eigen producten en back-end systemen InSZicht, Inspect4All, Incontrol, eLabgids en Lab Audits een High-End Test Automation Street kan opzetten en inrichten. Bij succes wordt jou ook gevraagd dit voor onze klanten te doen. Heb jij de skills, de brains en de kennis hiervoor in huis? Weet jij welke test frameworks en/of software het beste passen bij Maxdoro? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Naast het onderzoek ga je direct aan de slag om de Test Automation Street in te richten, de juiste test cases op te stellen en samen met de business te bepalen welke tests cruciaal zijn voor onze producten en onze klanten.

Kom jij ons team versterken?

We zijn op zoek naar iemand met:

 • Een afgeronde HBO opleiding in ICT of informatica.
 • Twee jaar werkervaring in Test Automation;
 • Kennis van programmeertaal als C#, Java of Java Script (Node.js)
 • Ervaring in Scrum, Agile testing, Continous Integration en DevOps;
 • Ervaring met geautomatiseerde testtools als Selenium WebDriver, Cucumber, Fitnesse en/of SpecFlow;
 • Kennis van GUI automated test tools, zoals SmartBear SoapUI/TestComplete, Telerik Test Studio, HP UFT.         

Het is een pré als je in het bezit bent van software testing certificaten, zoals TMap Next, ISTQB Foundation en/of ISTQB Agile extensie, of deze wilt gaan behalen.

Bij voorkeur ben je actief op Github en Stack Overflow.

Dit bieden wij jou:

 • Een goed salaris passend bij je leeftijd, opleiding en werkervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een goede pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen;
 • Een lease-auto tot je beschikking na overleg;
 • De mogelijkheid om dagelijks nieuwe dingen te leren;
 • We investeren in je kennis en je persoonlijke ontwikkeling door middel van een jaarlijks opleidingsplan en een individueel carrière groei plan (ICGP).

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan je reactie met CV naar sollicitatie@maxdoro.nl, t.n.v. Marieke Arendsen. Voor meer informatie over de vacature kun je een e-mail sturen of bellen naar +31 33 462 77 07.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

 • Vergeet uw naam niet
 • E-mailadres is verplicht
 • Waarmee kunnen we u helpen?