Werken bij Maxdoro

ontdek je 'drive to explore'!

Amersfoort Eindhoven

Vacatures

Bij Maxdoro wordt je elke dag opnieuw uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De sfeer is open, de lijnen zijn kort en de mentaliteit is Agile. Hierdoor maken we snel grote stappen vooruit. Onze producten en projecten die we voor klanten maken groeien als kool én we leren we van elkaar. Jong van oud en oud van jong. Lijkt je dit wat? Bekijk dan snel onze vacatures.

Staat jouw vacature er niet bij, maar ben je er van overtuigd dat jouw skills en passies matchen met onze drive? Neem dan contact met ons op. We staan altijd open voor goede ideeën en nieuw talent! Mail of bel naar 033 462 77 07 en vraag naar met Marieke Arendsen. 

Bekijk stage plaatsen

Mobile Engineering

In een Maxdoro app development team is geen dag hetzelfde. Als app ontwikkelaar maak je elke dag opnieuw mooie dingen en wordt je continu uitgedaagd en verrijkt met nieuwe kennis op het gebied van mobiele app ontwikkeling. We durven zelfs te zeggen “we create, grow and expand mobile brains”. Die waardevolle kennis geef je door. Aan collega’s en aan klanten. Het kan dus zo zijn dat je via ons bij een grote (internationale) klant wordt geplaatst om bij te dragen aan een groot succes. Interesse? Bekijk onderstaande vacatures.

Onze vacatures:

Development

Naast apps ontwikkelen we ook back-end systemen, websites en webapplicaties. Dat doen we dedicated, in een gemixt team. De sfeer is open en de lijnen kort. Wel helpen elkaar en we bouwen op elkaar. Wil jij ons team van ontwikkelaars komen versterken? Bekijk dan onderstaande vacatures.

Onze vacatures:

Testing

Wil jij native mobile apps leren bouwen volgens de laatste technieken? On the job leren? Gecoacht worden door expert app developers? Bij Maxdoro zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Veel van onze stagiaires blijven na hun studie één dag in de week bij ons werken. Voor de ervaring en omdat het leuk is. Iets voor jou? Bekijk dan hieronder onze stage plaatsen.

Onze vacatures:

Product Magagement

Om tot de beste nieuwe mobiele producten te komen en onze bestaande high-end oplossingen op niveau te houden, is een goede begeleiding en afstemming nodig. Zie jij het als sport om ontwikkelingsprocessen, van conceptcreatie tot de productimplementatie, zo efficient en goed mogelijk te begeleiden? Bekijk dan onderstaande vacatures.

Onze vacatures:

Consultancy & Support

Ons doel: van klanten fans maken. Ons support team heeft dan ook goed en contact met klanten. We luisteren graag, zodat onze producten nog beter worden en onze klanten nog efficiënter en effectiever kunnen werken. Ben jij een support of consultancy duizendpoot, communicatief vaardig en weet je van aanpakken? Solliciteer dan op een van onderstaande vacatures.

Onze vacatures:

Marketing

De slimme apps die wij maken zien er, net als alle andere communicatie-uitingen, altijd strak en professioneel uit. Het design van onze apps en alle communicatie daar omheen wordt verzorgd door het marketingteam van Maxdoro. Heb jij iets met apps en met design of marketingcommunicatie? Bekijk dan de openstaande vacatures.

Onze vacatures:

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?