Werken bij Maxdoro

ontdek je 'drive to explore'!

Amersfoort

Vacatures

Bij Maxdoro wordt je elke dag opnieuw uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De sfeer is open, de lijnen zijn kort en de mentaliteit is Agile. Hierdoor maken we snel grote stappen vooruit. Onze producten en projecten die we voor klanten maken groeien als kool én we leren we van elkaar. Jong van oud en oud van jong. Lijkt je dit wat? Bekijk dan snel onze vacatures.

Staat jouw vacature er niet bij, maar ben je er van overtuigd dat jouw skills en passies matchen met onze drive? Neem dan contact met ons op. We staan altijd open voor goede ideeën en nieuw talent! Mail of bel naar 033 462 77 07 en vraag naar met Marieke Arendsen. 

Bekijk stage plaatsen

App Ontwikkeling

In een Maxdoro app development team is geen dag hetzelfde. Als app ontwikkelaar maak je elke dag opnieuw mooie dingen en wordt je continu uitgedaagd en verrijkt met nieuwe kennis op het gebied van app ontwikkeling. Interesse? Bekijk onderstaande vacatures.

Android Developer

 

 

Web ontwikkeling

Naast apps ontwikkelen we ook back-end systemen en webapplicaties. Dat doen we dedicated, in een gemixt team. De sfeer is open en de lijnen kort. Wel helpen elkaar en we bouwen op elkaar. Wil jij ons team van ontwikkelaars komen versterken? Bekijk dan onderstaande vacatures.

Java Developer

 

 

Consultancy & Support

Ons doel: van klanten fans maken. Ons support team heeft dan ook goed en contact met klanten. We luisteren graag, zodat onze producten nog beter worden en onze klanten nog efficiënter en effectiever kunnen werken. Ben jij een support of consultancy duizendpoot, communicatief vaardig en weet je van aanpakken? Solliciteer dan op een van onderstaande vacatures.

Junior IT Projectmanager

 

 

Administratie

Op dit moment hebben we geen administratieve vacatures.

 

Op dit moment hebben wij geen vacatures beschikbaar.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?