We are driven to explore.

We create, grow, expand and share mobile brains.

Maxdoro is gespecialiseerd in native mobiele apps voor iOS, Android en Windows en mobile security. Dit resulteert in onze eigen producten en maatwerk oplossingen, in de vorm van Team as a Service, van hoge kwaliteit die onze klanten helpen te versnellen, te digitaliseren en te transformeren. De kracht van Maxdoro zit hem in kennis. 

 

 

Maxdoro bouwt al zo’n 10 jaar mobiele apps. We werken continue aan onze producten InSZicht, Inspect4All en eLabgids als Software as a Service, die we dedicated onderhouden en doorontwikkelen. Ook bouwen we intuïtieve en vooruitstrevende mobiele maatwerk oplossingen voor gerenommeerde organisaties.

De mobiele app kennis die we daarmee opdoen delen we in de Maxdoro App Academy. Kennis in de vorm van skills, expertises, innovaties, technologieën en trends op het gebied van mobiele app ontwikkeling. In de Maxdoro App Academy, die overigens ook deels toegankelijk is voor onze klanten, ontwikkelen we dus Mobile Brains.  

Deze kennis delen we niet alleen met maar ook bij onze klanten. Sharing Knowledge. Onze mobile professionals worden, in de vorm van , ingezet bij onze klanten om kennis toegepast en dedicated over te dragen en tevens te verankeren in de organisatie van de klant. Zo helpen we onze klanten te versnellen, te digitaliseren en te transformeren. 

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?