Downloads


InSZicht AVG-proof!

InSZicht bespaart
tijd en budget!

Slimme handhaving
features

PenTest & SecureScan
Linked-in
Twitter
Facebook
maxdoro detachering
Handhavingapps voor
Participatiewet
inspect4all
Handhavingapps voor
WMO Toezicht
maxdoro inszicht
Handhavingapps voor
Adresfraude
maxdoro elabgids
Maatwerk
handhavingapps

Visie InSZicht

Handhavingsorganisaties begrijpen als geen ander dat datamining dé manier is om de hit ratio in het handhavingsproces te verbeteren. InSZicht van Maxdoro transformeert gemeenten en overheidsinstellingen naar datamining-organisaties waar het handhavingsproces effectief en efficiënt verloopt en data uniform en digitaal wordt opgebouwd en altijd en overal beschikbaar is via web, tablet en smartphone.

Wat anderen van InSZicht vinden:

Door het gebruik van de InSZicht app zijn onze Sociaal Rechercheurs en Handhavers Fraudebestrijding beter in staat gesprekken en huisbezoeken efficiënt, juridisch juist en sneller af te ronden.
InSZicht is vooral voor het werk op straat zeer handig! De app is veilig en bespaart ons veel tijd. Verzamelde informatie is direct verwerkt en veilig op de juiste plek opgeslagen.
Een ideaal instrument om huisbezoeken, getuigenverklaringen en waarnemingen op een snelle, gestructureerde en veilige wijze digitaal vast te leggen.
De InSZicht applicatie zorgt voor uniformiteit van rapporteren en tijdswinst. Hierdoor kunnen onze consulenten Handhaving efficiënter en effectiever fraudeonderzoeken uitvoeren.

Meer weten of wilt u een live Demo?

Bel Maxdoro: 033 462 77 07 of mail naar info@maxdoro.nl

Articles

Contact

MEER WETEN?
BEL OF MAIL!


033 462 77 07info@maxdoro.nl

LIVE DEMO?

Wij komen graag bij u langs voor een presentatie of een interactieve demo. Plan hier onder direct een afspraak in onze agenda.


PLAN EEN AFSPRAAK