Onze oplossingen

mobiele oplossingen voor efficiënte en effectieve bedrijfsprocessen

Onze producten

Wij bouwen flexibele, data-secure apps. Met deze apps maken bedrijven een serieuze efficiencyslag. Onze klanten volbrengen audits, inspecties, (fraude)onderzoeken en rapportages sneller, efficiënter én met betere resultaten. Ook zorgen onze producten voor in- en overzicht en worden zowel tijd als onnodige kosten bespaard.

Onze producten worden met name gebruikt door ziekenhuizen, (vastgoed)beheerders, gemeenten en (semi-)overheden en veiligheidsinstanties. Door goed te luisteren naar onze klant, het opdoen van branchespecifieke kennis, een ijzersterke focus op kwaliteit en goed opgeleide professionals zijn onze producten ontwikkeld tot de beste bedrijfsefficiency apps in de Nederlandse markt.

Flexibiliteit en efficiëntie

Het is ons doel onze klanten te helpen om effectiever en efficiënter te werken door het ontwikkelen en implementeren van een gebruiksvriendelijke en betaalbare mobiele oplossing. Een oplossing waarmee makkelijk, snel en veilig met anderen kan worden samengewerkt aan uiteenlopende bedrijfsprocessen.

Wij vinden dat de applicatie zich aan moet passen aan de bedrijfsvoering en werkprocessen van de organisatie van onze klanten en niet andersom! Met de producten van Maxdoro kunnen onze klanten op hun eigen manier blijven werken, maar dan met betere resultaten en het besparen van onnodige kosten. Bedrijfsprocessen stroomlijnen op een kosteneffectieve manier, daar draaien onze producten om.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?