Flutter

Sneller Native Apps met Flutter

Flutter gaat een grote invloed hebben op native app development. Wij kunnen nu effectiever native apps ontwikkelen voor iOS en Android. De developers van Maxdoro zijn positief over de ontwikkeling van Flutter, omdat zij snel native componenten kunnen schrijven.

De positieve ervaring die we hebben opgedaan tijdens onze uitgebreide research:
- De leercurve/adaptie binnen Flutter voor developers
- De doorlooptijd van ontwikkeling van apps
- Het toevoegen van Flutter-elementen op de core van een native app

Eerste enterprise app

Onze eerste enterprise app is inmiddels succesvol in productie gekomen. Tijdens de ontwikkeling van deze app hebben we ervaren hoe snel we een app met Flutter kunnen bouwen. Inmiddels heeft de app meer dan duizend gebruikers die geen verschil merken in User Experience tegenover native ontwikkeling.

Flutter Accelerator

Aan het team van Maxdoro is Jairzinno Henriquez toegevoegd als Flutter Accelerator om Flutter binnen Maxdoro een extra boost te geven. Jairzinno is een van de pioniers in Nederland op het gebied van Flutter, zo is hij mede-initiatiefnemer van de Flutter-community van GDG Nederland.

“De software is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te leren. Daarnaast kan je in een handomdraai snel mooie apps bouwen voor zowel Android als iOS. Dat zorgt er niet alleen voor dat je snel twee apps hebt gebouwd voor twee verschillende platforms, maar ook dat deze er ook nog eens goed uitzien”, aldus Jairzinno

Boost your native app development team

Zelf aan de slag met Flutter? We organiseren een aantal events om jouw native app development een boost te geven.

Upcoming events
- 7 maart: Meet-up in Eindhoven
- 22 maart: Masterclass Flutter Eindhoven

Wil je zelf experimenten met je eigen team? Wij helpen je graag met de ins & outs wat betreft Flutter. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

7 Maart - Flutter Meet Up 22 Maart - Masterclass Flutter

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?