Werken bij Maxdoro

ontdek je 'drive to explore'!

Amersfoort Eindhoven

We explore new things

Bij Maxdoro zijn we Driven to Explore. We zijn continu op zoek naar nieuwe kennis en ervaring om onze expertise in app ontwikkeling uit te bouwen en in te zetten. Daardoor groeien we. En dus zijn we continu op zoek naar nieuwe ‘Explorers’ die passen in ons enthousiaste, gedreven team.

 

Bekijk de vacatures Bekijk stage plaatsen

We explore for the best

De naam Maxdoro omschrijft onze drive: Maximaal gaan voor Goud. Maximale waarde brengen en het hoogst haalbare bereiken. Voor, of samen met de klant.

Bekijk onze video en krijg een goed beeld van onze drive to explore. Van de energie in het team, de toffe apps die we maken en onze boeiende klanten. Maar vooral van de energie die hier van af spat en ons continu richting nieuwe kennis en mogelijkheden duwt om te groeien.

 

We explore new opportunities

Werken bij Maxdoro betekent ook verrijkt worden. We verrijken je met kennis, ervaring en inspiratie op het gebied van mobiele app ontwikkeling. On the job, door ervaren en enthousiaste collega’s, uitdagende projecten, grote klanten en onze eigen native apps. Maar ook in de Maxdoro App Academy.

Deze verrijking geef je door. Via jou naar onze producten en onze klanten. Zo ontstaat er een win-win-win situatie waar ook jij van profiteert. Bij Maxdoro noemen we dat ‘quartaire arbeidsvoorwaarden’. Ze zijn niet zichtbaar, maar wel voelbaar. En vooral vermenigvuldigbaar. Deze energie levert een opwaartse spiraal die motiveert en inspireert om je kennis nog meer te verrijken en om te groeien. Precies dat verklaart de groei en het succes van Maxdoro. Als organisatie en als werkgever. En daar profiteren we allemaal van. Jij, wij en onze klanten.

We explore new technologies

Ons App Academy is een kennis academy in digitale informatietechnologie. In deze academy delen en vermenigvuldigen we kennis. Door kennis te delen, elkaar te inspireren en met elkaar te sparren, wordt het meer. Groeit jouw kennis en de kennis van de rest van het team. De kennissynergie die zo ontstaat maakt je in no-time professional in je vakgebied.

Ons App Academy bestaat uit:
• Trainingen
• On job coaching en training
• Inspiratiesessies / hackathon
• TopTalent Programma

Bij Maxdoro is altijd ruimte voor ambitieuze en gedreven professionals die waarde brengen en mee willen liften in de opwaartse spiraal van dit bedrijf. Professionals, onder andere op het gebied van mobiele app ontwikkeling en data security, die net zo hongerig zijn naar kennis als wij.

Voel jij je aangetrokken tot wat wij doen en hoe we dat doen? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar onze recruitmentafdeling, via sollicitatie@maxdoro.nl. Of bel naar 033 462 77 07.

Heeft u een vraag of opmerking?

Neem gerust contact met ons op! Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

  • Vergeet uw naam niet
  • E-mailadres is verplicht
  • Waarmee kunnen we u helpen?